Βαθμολογία: Μόνος πρώτος ο Στυλιαράς, άνοδος για Ευαγγέλου και Σιδηρόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Στην κορυφή της βαθμολογίας των διαιτητών που προκύπτει από την αξιολόγησή τους από τους κριτές του Master REF, Κώστα Ακρίδα και Ηρακλή Τσίκινη, έμεινε ο Δημήτρης Στυλιαράς, μετά την 12η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βαθμολογήθηκε με 8,30 από τον κ. Τσίκινη για την παρουσία του στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Λαμία, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον μ.ο. στο 8,23 και να ξεκολλήσει από τους Διαμαντόπουλο και Σκουλά (8,20).

Πάντως, η δεύτερη θέση παραμένει υπόθεση των τριών, καθώς στους δύο διαιτητές προστέθηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος βαθμολογήθηκε επίσης με 8,30 από τον κ. Τσίκινη για την απόδοσή του στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό.

Σε απόσταση αναπνοής από τους τρεις ρέφερι που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος με το 8,30 που πήρε από τον κ. Τσίκινη για τη διαιτησία του στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ ανέβασε τον μ.ο. στο 8,18.

Αντίθετα, τις «χαμηλές πτήσεις» συνεχίζει ο Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος παραμένει στην προτελευταία θέση λόγω και της κακής του εμφάνισης στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, για την οποία βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον κ. Τσίκινη.

Για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή