Βαθμολογία: Eπεσε στη δεύτερη θέση ο Τσαγκαράκης, μόνος πρώτος ο Παπαπέτρου

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Με το φινάλε της κανονικής περιόδου ο Παπαπέτρου έμεινε μόνος πρώτος στη γενική κατάταξη. Μέχρι την 25η αγωνιστική ισοβαθμούσε με τον Τσαγκαράκη, ωστόσο ο διαιτητής της ΕΠΣ Χανίων με βάση τις κριτικές του Master REF πραγματοποίησε τη χειρότερή του εφετινή εμφάνιση στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Στις πρώτες επτά είχε βαθμολογηθεί είτε με 8,30 είτε με 8,40, αυτήν τη φορά βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Ναούμ Μιντιούρη και πλέον είναι δεύτερος με μέσο όρο 8,30.

Σημαντική πτώση οχτώ θέσεων σημείωσε ο Βρέσκας που διηύθυνε το Ξάνθη – ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας επίσης πραγματοποίησε τη χειρότερή του εφετινή εμφάνιση και με το 7,50 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα υποχώρησε από τη δέκατη θέση στην 18η.

Χέρι-χέρι βαδίζουν Βάτσιος και Τζήλος. Αμφότεροι από τη 14η θέση, έπιασαν στην 11η τον Κουτσιαύτη και τώρα και οι τρεις ισοβαθμούν με μέσο όρο 8,05. Τόσο ο Βάτσιος για το Παναθηναϊκός – Βόλος, όσο και ο Τζήλος για το Αρης – Ατρόμητος βαθμολογήθηκαν με 8,20 από τον Ηρακλή Τσίκινη.

Ο Κομίνης έφτασε φέτος τις εννιά εμφανίσεις και μόλις για δεύτερη φορά πήρε κάτω από 8,00. Συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 7,90 από τον Κώστα Ακρίδα για το ΟΦΗ – Λαμία. Παρότι ο μέσος όρος του υποχώρησε στο 8,11 από 8,13 παραμένει σταθερά ένατος.

Τη δεύτερη καλύτερή του εφετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γκορτσίλας στο ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης. Πήρε 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα και τσίμπησε μία θέση στη βαθμολογία ανεβαίνοντας 18ος.

Ελαφρώς ανοδικά τέλος κινήθηκε και ο Ευαγγέλου. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Αθηνών με το 8,20 που απέσπασε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Πανιώνιος – ΑΕΚ ανέβηκε στη 15η θέση από την 17η.

Αμετάβλητη η ουρά με τον Κουμπαράκη ουραγό και τον Σκουλά προτελευταίο.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή