“O Σταθόπουλος βοηθά τους αντιπάλους μας, είναι ίσως αρχηγός τους”

Print Friendly, PDF & Email

Για εμπλοκή του τέως προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Α. Σταθόπουλου στις εκλογές της Ένωσης που θα γίνουν τη Δευτέρα 26/2, έκανε λόγο ο επικεφαλής της μιας εκ των δύο “παρατάξεων” που διεκδικούν την εκλογή τους στη διοίκηση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το sportstonoto ο Τάκης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο 24/2 απάντησε στην ερώτηση ποιόν έχει αρχηγό η αντίπαλη παράταξη λέγοντας: “Δεν ξέρω ποιον έχουν αρχηγό. Ούτε αυτοί άλλωστε ξέρουν. Αρχηγός τους είναι ίσως ο Σταθόπουλος”.

Για το αν ασχολείται ακόμη ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ με τις εκλογές: “Ναι πιστεύω πως ασχολείται ακόμη. Βοηθάει τους αντιπάλους μας, δυστυχώς”.

Για συμφωνίες με 7-4, 8-3 κλπ με την αντίπαλη παράταξη: “Είχαμε κάνει κάποιες συμφωνίες τέτοιες στην αρχή, όμως τώρα δεν ισχύει κάτι, απ’ όλα αυτά και προχωρούμε και οι δύο συνδυασμοί μας ξεχωριστά”.

Υπενθυμίζεται ότι στον δήμαρχο Οιχαλίας, Αρη Σταθόπουλο, στυλοβάτη του προηγούμενου “συστήματος” που κυβερνούσε το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στην επονομαζόμενη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ενώ είναι κατηγορούμενος επίσης σε βαθμό κακουργήματος και για την υπόθεση της “κάρτας υγείας” της ΕΠΟ, η δίκη της οποίας είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή