«Δεν καταθέτουμε ένσταση, τα ιδεώδη μας επιτάσσουν να κερδίζουμε στο γήπεδο»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δεν θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο, παρότι είχε δικαίωμα μετά το λάθος του διαιτητή Παπαπέτρου, που δεν επέτρεψε να γίνει τέταρτη αλλαγή στην παράταση.

Οι «πράσινοι» σημειώνουν πως «τα ιδεώδη του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά» και δίνουν συγχαρητήρια στη Λαμία για την επιτυχία της.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το πρόγραμμα του Κυπέλλου θα κυλήσει ομαλά και η ΕΠΟ δεν θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τις ημερομηνίες των αγώνων, ούτε θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν θα έκανε νέα κλήρωση για τα ζευγάρια των «8» ή θα αντικαθιστούσε τη Λαμία (κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό) με τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι «πράσινοι» δικαιώνονταν.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας στο ΟΑΚΑ στις 24/1/2019 εφαρμόστηκε λανθασμένα ο κανονισμός για την πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής από τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση.

Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή