Δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Ανδρούτσου, ούτε στο πέσιμο του Καρσελά

Print Friendly, PDF & Email

Ο διαιτητής Παπαπέτρου κράτησε καλά το “αιώνιο ντέρμπι” ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μία ικανοποιητική διαιτησία σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Ηρακλή Τσίκινη: 

«Δύο ήταν οι δύσκολες φάσεις στο παιχνίδι (δείτε τις φάσεις ΕΔΩ). Στο 14′ ο Βιγιαφάνες προσπαθεί να αποφύγει τον Ανδρούτσο, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο οι δύο παίκτες είναι πολύ κοντά, σχεδόν εξ επαφής και ο Ανδρούτσος μάλιστα κάνει κίνηση για να αποφύγει την μπάλα, επομένως σωστά ο Παπαπέτρου διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 81′, υπάρχει διεκδίκηση του Χουλτ με τον Καρσελά, το πόδι του παίκτη του Ολυμπιακού βρήκε πρώτα στο έδαφος και μετά με το πόδι του Χουλτ, επομένως και εδώ σωστά ο Παπαπέτρου δεν καταλόγισε πέναλτι.

Σε γενικές γραμμές η διαιτησία κρίνεται καλή, κράτησε ίσες αποστάσεις τόσο στον καταλογισμό των παραβάσεων όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ παρότι έδειξε κάποια ανοχή στις κάρτες δεν επέτρεψε να του ξεφύγει το ματς.

Η παρατήρηση για τη διαιτησία του Παπαπέτρου είναι ότι μετά το 80′ άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν το ματς και ενώ μέχρι τότε δεν σφύριζε εύκολα φάουλ, άρχισε να διακόπτει το ματς με συνεχή σφυρίγματα, που επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα.

Οι δύο βοηθοί, Τουμπακάρης και Χασάν δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

Βαθμολογία: 8,20 (Ικανοποιητική απόδοση με λίγα σημεία που επιδέχονται βελτίωση)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή