Δημητριάδης: “Ευτυχώς που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές γιατί ήρθαν για το δικό σας καλό”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, μιλώντας στον καθιερωμένο αγιασμό των διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης επεσήμανε σε αυστηρό ύφος στους διαιτητές της Θεσσαλονίκης ότι πρέπει σε όλους τους αγώνες που ορίζονται να διευθύνουν, είτε σε τοπικό είτε σε εθνικό επίπεδο, να έχουν πολύ καλή απόδοση καθώς εκπροσωπούν την ΕΠΣΜ που έχει 94 χρόνια ιστορίας και τον σύνδεσµο διαιτητών που έχει 73.

Η ΕΠΣΜ διαχρονικά στηρίζει τους διαιτητές, τους δείχνει εμπιστοσύνη αλλά δεν θα διστάσει να καταγγείλει την οποιαδήποτε λάθος συμπεριφορά τους.

Συγκεκριμένα είπε: «Πέρσι νομίζω τα πήγαμε καλά µε τα παιδιά που ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ, στη Γ’ Εθνική, στην ακαδημία τη νεοσύστατη, που κάνει η ΚΕ∆. Η συνεργασία µας µε τον σύνδεσµο διαιτητών πλέον έχει και το κριτήριο της αξιοκρατίας. Θέλω να εξάρω τη συμπεριφορά του προέδρου σας Γιάννη Τζίκα ο οποίος όταν ήρθε η ώρα να επιλέξουμε κάποια παιδιά µου έστειλε µια κατάσταση αξιοκρατική και πλήρης.

Να ξέρετε ότι η αξιοκρατία θα πρεσβεύει όλους µας στην ΕΠΣ Μακεδονίας. Σας έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη από τα παιδιά που παίζουν στη Γ’ κατηγορία μέχρι αυτούς που παίζουν στη Σούπερ Λιγκ. Εσείς έχετε ένα τεράστιο βάρος, το βάρος της ευθύνης και μιλάω σε αυτούς που είναι στο υψηλότερο στάδιο και η ευθύνη είναι για τους επόμενους που έρχονται. Να καταλάβουν ότι αξίζει που είναι στην ΕΠΣΜ και δεν θα αδικηθούν ποτέ. ∆εν θα διστάσουμε να καταγγείλουμε την οποιαδήποτε λάθος συμπεριφορά σας. Πρέπει να διαφυλάξετε το όνομα σας και το όνομα της Ενωσης.

Ευτυχώς που ήρθαν οι ξένοι διαιτητές γιατί ήρθαν για το δικό σας καλό. Σε λίγο καιρό όχι δεν θα έρχονται, αλλά θα μιλάνε για τα καλύτερα λόγια για εσάς. ∆εν είναι κακό να έρθει ο ξένος αρκεί να είναι δέκα φορές καλύτερος από εσάς. Να δώσετε γροθιά στο κατεστημένο και σε όλους αυτούς που σας κατηγορούν.

Σας έχουμε εμπιστοσύνη αλλά αυτή η εμπιστοσύνη είναι βάρος στις πλάτες σας.

Οποιος σας ενοχλήσει να έχετε το θάρρος να έρθετε να µε συναντήσετε. Θα τους πάρει ο διάολος όπως θα πάρει και εσάς αν δεν είστε εντάξει σε αυτό που πρέπει να κάνετε. Οποιος ακουμπήσει την τρίχα σας θα τιμωρηθεί µε πέντε χρόνια το ελάχιστο και όποιος ακουμπήσει τη συνείδηση σας θα τιμωρηθεί δια παντός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή