Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» δίνει στο γήπεδο τον παλμό των Χριστουγέννων – Εορταστικές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά

Print Friendly, PDF & Email

Χριστούγεννα στο γήπεδο με την «Κερkidα ΟΠΑΠ» – Εορταστικές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά

Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» μπήκε δυναμικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, φέρνοντας τον Άγιο Βασίλη στο γήπεδο και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά. Σε εορταστικό σκηνικό όλο το Δεκέμβριο, η «Κερkidα ΟΠΑΠ» υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τους μικρούς φίλους της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να παρακολουθήσουν επιλεγμένους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων. Ο Κερkidας έγινε Άγιος Βασίλης και μοίρασε γλειφιτζούρια και αναμνηστικά δώρα στα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting και να μεταμφιεστούν σε πλάσματα των Χριστουγέννων, δίνοντας στο γήπεδο μια ξεχωριστή νότα.

Ο Κερkidας συναντά τον Πανάθα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στο ΟΑΚΑ

Η  «Κερkidα ΟΠΑΠ» δεν θα μπορούσε να λείπει από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ. Τα παιδιά που συμμετείχαν στις γιορτές των «πρασίνων» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, πήραν μέρος σε διασκεδαστικά παιχνίδια και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Στην εκδήλωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την παράσταση έκλεψαν ο Κερkidας και ο Πανάθας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κερkidας και Πανάθας με ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Εορταστικές εκπλήξεις στο γήπεδο για τους μικρούς φίλους της «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή