Οι αγώνες και η απόδοση του Τζήλου μέσα από τους κριτές του Master REF

Print Friendly, PDF & Email

Ο Θανάσης Τζήλος είναι το πρόσωπο της ημερών στην ελληνική διαιτησία λόγω της επίθεσης που δέχτηκε έξω από το σπίτι, ενώ πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε γίνει διεθνής διαιτητής.

Με αφορμή αυτό, το SoccerPlus σας παρουσιάζει την αγωνιστική εικόνα του ρέφερι της ΕΠΣ Λάρισας μέσα από τα μάτια των κριτών του Master REF, Κώστα Ακρίδα και Ηρακλή Τσίκινη, οι οποίοι παρακολούθησαν τους έξι αγώνες που σφύριξε στον πρώτο γύρο της Super League.

To black-out, ο Κριζμάν και το ήσυχο απόγευμα

Η παρουσία του Τζήλου στην εφετινή Super League ξεκίνησε την 3η αγωνιστική με τον αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (2-1), με τον κ. Ακρίδα να τον βαθμολογεί με 7,80 λόγω του «black out» που έπαθε στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν την 5η αγωνιστική, με τον κ. Ακρίδα να βάζει ξανά 7,80 στον διαιτητή της ΕΠΣ Λάρισας για την εικόνα του στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), τονίζοντας ότι κακώς δεν ακύρωσε το γκολ των φιλοξενούμενων για σπρώξιμο του σκόρερ Κριζμάν στον Διούδη.

Αντίθετα, η 8η αγωνιστική πέρασε ήρεμα για τον Τζήλο, με τον κ. Τσίκινης τον βαθμολόγησε με 8,40 για το ΑΕΚ-Αρης (4-0), καθώς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Μια κρύο, μια ζέστη

Οι επόμενοι τρεις παρουσίες του Τζήλου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κι ως «σκωτσέζικο ντους».

Την 9η αγωνιστική ο κ. Ακρίδας τον βαθμολόγησε με 7,80 για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (1-1), κυρίως επειδή δεν έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 24’ για ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρουγγή.

Την 11η αγωνιστική είχε ένα ήρεμο απόγευμα στο ΟΦΗ-Αρης (1-2), κάτι που φαίνεται και από το 8,20 που του έβαλε ο κ. Ακρίδας, ενώ επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις την 13η αγωνιστική, με τον κ. Τσίκινη να τον βαθμολογεί με 7,80 για την παρουσία του στο Ξάνθη-Ολυμπιακός (1-1), επειδή δεν διαχειρίστηκε σωστά το ματς, δεν έδωσε ένα πέναλτι στους «ερυθρόλευκους» και για το γεγονός ότι δεν απέβαλε νωρίτερα τον Ποντένσε.

Το ταμείο είναι μείον

Ολα τα παραπάνω οδήγησαν χαμηλά τον Τζήλο στη βαθμολογία των διαιτητών, όπως αυτή προκύπτει από την αξιολόγησή τους από τους κριτές του Master REF.

Συγκεκριμένα, σε έξι αγώνες έχει μέσο όρο 7.97, ο οποίος τον τοποθετεί στην 19η θέση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή