Καλαμάτα: “Ο ιστορικός αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει «περιφερόμενος Άγιος»”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωση της σημειώνει ότι η έδρα της ομάδας είναι στην Καλαμάτα, ότι πρόκειται για αγώνα γιορτή απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και υπόσχεται άριστη φιλοξενία.

Ολα αυτά μετά το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην ΕΠΟ αλλά και στις δύο ομάδες όπου τόνιζε ότι το Δημοτικό Στάδιο δεν πληροί τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του αγώνα με ασφάλεια και ζητούσε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει στην Τρίπολη ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό στις 8 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Με έγγραφο του αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας μεταξύ άλλων προτείνεται να εξετασθεί το ενδεχόμενο αλλαγής γηπέδου για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλαδος! Μάλιστα προτείνεται να διεξαχθεί στη Τρίπολη (γήπεδο Θ.Κολοκοτρώνης). Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό απεστάλει χωρίς καμία ενημέρωσή μας, διάσκεψη ή έστω ερώτηση της ομάδας μας και του Δήμου Καλαμάτας. Είναι προφανές ότι με τέτοια εισήγηση ένας ιστορικός αγώνας-γιορτή για την πόλη μας γίνεται «περιφερόμενος Άγιος», ανεξάρτητα με την τεράστια οικονομική ζημιά. Η έδρα της ομάδας μας είναι η Καλαμάτα, το γήπεδο μας είναι το Δημοτικό Στάδιο και όταν ορίζεται ο αγώνας εντός έδρας, εννοούμε εντός έδρας. Με την ανακοίνωση μας καλοσωρίζουμε τον Ολυμπιακό στον αγώνα-γιορτή στην Καλαμάτα και υποσχόμαστε άριστη φιλοξενία ολόψυχα”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή