Καραπαπάς: «Μονολογούσα όταν έβριζα Λίγκα και παρατηρητές»

Print Friendly, PDF & Email

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς απολογήθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για όσα καταγράφηκαν στην έκθεση των παρατηρητών του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου το στέλεχος των «ερυθρολεύκων» φέρεται να καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς τόσο κατά της Λίγκας, όσο και των παρατηρητών.

Κατά την απολογία του ο Κώστας Καραπαπάς, που τιμωρήθηκε τελικά με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα, ανέφερε:

«Δεν είχα καμία οπτική επαφή με τον παρατηρητή. Εγώ εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τον ταξίαρχο της αστυνομίας και του κατέθετα τα παράπονά μας για τη μη τήρηση των μέτρων τάξης. Του είπα “για ποιο λόγο να ερχόμαστε στις συσκέψεις αν δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα”. Εκείνος μου απάντησε ότι “έχετε δίκαιο, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Εμάς η δουλειά μας είναι να επέμβουμε αν συμβεί κάτι. Τα παράπονά σας κάντε τα στη Λίγκα”. Τότε γύρισα πλάτη και είπα μονολογώντας “Γ@@μώ τη Λίγκα μας και τους παρατηρητές μας” κι όχι “γ@@μώ τη Λίγκα σας”. Ο παρατηρητής δεν βρισκόταν καν στο οπτικό μου πεδίο, αν ήθελα να του πω κάτι, θα πήγαινα να τον έβρισκα».

Εν συνεχεία ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στο κλίμα του ντέρμπι, σε ένα επεισόδιο με οπαδό του Παναθηναϊκού, και στις προσπάθειες που έκανε το «τριφύλλι» για να μην ξεφύγει η κατάσταση:

«Επρόκειτο για ένα ντέρμπι έντονο, που τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν μεγάλης έκτασης έκτροπα. Στην πρωινή σύσκεψη είχαμε συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα, όπως για το ποιοι θα είναι στο γήπεδο, να μην μπουν φίλαθλοι με διαπιστεύσεις κ.α. τα οποία δεν έγιναν. Η ατμόσφαιρα ωστόσο ήταν πράγματι πολύ διαφορετική σε σχέση με προηγούμενα ντέρμπι στη Λεωφόρο, που επικρατούσε ζούγκλα. Εγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να μη δούμε το ξέφραγο αμπέλι των προηγούμενων χρόνων. Εγώ επίτηδες δεν βγήκα από τη φυσούνα για να μην προκαλέσω με την παρουσία μου. Άκουσα όμως έναν να φωνάζει να πεθάνει το ανήλικο παιδί μου, 12 ετών. Πήδηξε μάλιστα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αν δεν επενέβαιναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που τον σταμάτησαν, μπορεί να ξέφευγε η κατάσταση».

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή