Οι ABBA ενώθηκαν ξανά και κυκλοφορούν νέο τραγούδι ύστερα από 35 χρόνια!

Print Friendly, PDF & Email

Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια οι ABBA, οι Σουηδοί θρύλοι της ποπ μουσικής, θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι!

Το συγκρότημα που έχει πουλήσει πάνω από 400 εκατ. άλμπουμ και έκανε την τελευταία εμφάνισή του επί σκηνής το 1986, σχεδίαζε για το 2019 μία επανένωση… ψηφιακή: μία περιοδεία με ολογράμματα. Όμως, όπως ανακοίνωσαν σήμερα μέσω Instagram, στην πορεία προέκυψε νέο υλικό.

«Η απόφαση να προχωρήσουμε με τη συναρπαστική περιοδεία των avatar των ABBA είχε μια απρόσμενη συνέπεια. Και οι τέσσερις νιώσαμε ότι ύστερα από 35 χρόνια θα είχε πλάκα να επανενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μπούμε στο στούντιο ηχογράφησης. Και αυτό κάναμε. Και ήταν σαν ο χρόνος να είχε παγώσει και να είχαμε λείψει μόνο για σύντομες διακοπές. Μια πολύ χαρούμενη εμπειρία!

Το αποτέλεσμα ήταν δύο νέα τραγούδια και το ένα από αυτά, το “I Still Have Faith In You”, θα το ερμηνεύσουν οι ψηφιακοί εαυτοί μας σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοιμάζει το NBC με το BBC, για να προβληθεί τον Δεκέμβριο.

Μπορεί εμείς να έχουμε μεγαλώσει, αλλά το τραγούδι είναι νέο. Και νιώθουμε καλά.

Ανιέτα, Μπένι, Μπιορν, Ανι-Φριντ

Στοκχόλμη, Σουηδία, 27 Απριλίου 2018»

Κάτι τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα δικαιώματα των τραγουδιών τους, κάτι οι εισπράξεις του μιούζικαλ «Mamma Mia!» σε θέατρο και κινηματογράφο, κάτι οι επιχειρήσεις τους στη Σουηδία και αλλού, κάτι η νέα περιοδεία με ολογράμματα, οι Σουηδοί είναι σίγουρο ότι θα βγάλουν πολλά… «Money, money, money».

ΠΗΓΗ: reader

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή