Βιεϊρίνια: «Πήραμε το κύπελλο στο σπίτι του κλεμμένου πρωταθλήματος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και σκόρερ του πρώτου γκολ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τον τίτλο «στο σπίτι του κλεμμένου πρωταθλήματος»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δείξαμε προσωπικότητα σήμερα και κατακτήσαμε το Κύπελλο χάρη στη δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στο σπίτι του κλεμμένου πρωταθλήματος. Δεν αφήσαμε περιθώριο στον αντίπαλο και δείξαμε ποιοι είμαστε και τι ομάδα είμαστε».

Πέλκας: «Το θέλαμε παραπάνω»

«Πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Ήθελα πολύ και εγώ να βάλω ένα γκολ, το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το αν… φοβήθηκε για την εξέλιξη του ματς: «Όχι δεν φοβήθηκα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε».

Τι είχε ο ΠΑΟΚ που δεν είχε η ΑΕΚ: «Το θέλαμε παραπάνω, το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνιση μας και χαίρομαι πολύ που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο που ήρθε να μας παρακολουθήσει».

Πασχαλάκης: «Είμαστε μεγάλη δύναμη»

«Είναι πολύ σημαντική στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ είμαστε μεγάλη δύναμη και επάξια κερδίσαμε. Αξίζαμε το πρωτάθλημα και το δείξαμε στο κύπελλο. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ρισπέκτ σε όλο αυτό το κόσμο που ταξίδεψε και κάνανε τόσα χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στα παιδιά όλη τη χρονιά έχουμε πολεμήσει πολύ και μας άξιζε αυτή η στιγμή.

Θέλω να αφιερώσω αυτό το κύπελλο στην οικογένεια μου και σε μια γυναίκα που έχασα πρόσφατα τη Γιούλη».

Μαουρίτσιο: «Αφιερωμένο στον Σαββίδη»

«Σημαίνει πολλά για εμάς αυτός ο τίτλος. Ηταν μία δίκαια κατάκτηση, πήραμε το κύπελλο αήττητοι, θέλω να το αφιερώσω στον πρόεδρό μας, στον κόσμο, σε όλη την ομάδα. Το αξίζαμε…».

Κωνσταντινίδης: «Τυχερή που έφυγε μόνο με δύο γκολ από το γήπεδο»

Τέλος, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, υποστήριξε ότι η ΑΕΚ ήταν τυχερή που δέχθηκε μόνο δύο γκολ

«Το αξίζαμε και το κατακτήσαμε δίκαια. Περάσαμε πολλά, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα και ήρθαμε εδώ και πήραμε το κύπελλο στο σπίτι τους. Είναι αφιερωμένο στον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που ήρθε, πήρε την ομάδα και την έφτασε τόσο ψηλά. Ολη η ομάδα πέρασε πολλά, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αυτά τα παιδιά (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές) έδειξαν πως το αξίζουν, ήταν καλύτεροι στη χρονιά και η ΑΕΚ είναι τυχερή που έφυγε με μόνο δύο γκολ από το γήπεδο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή