Παίκτες έδειραν διαιτητή σε ματς της ΕΠΣ Χαλκιδικής για ένα πλάγιο άουτ!

Print Friendly, PDF & Email

Μόλις 15 λεπτά κράτησε ο αγώνας Φοίνικας Νικήτης-Θύελλα Μεταγγιτσίου για τον Βόρειο όμιλος της β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής, καθώς οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας επιτέθηκαν στον διαιτητή Αναστόπουλο για ένα πλάγιο άουτ!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι παίκτες της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει κίτρινη κάρτα σε έναν εξ αυτών. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών, με τον παίκτη που είδε την κάρτα να πιάνει τον διαιτητή από τον λαιμό, ενώ κάποιο συμπαίκτες του άρχισαν να γρονθοκοπούν τον Αναστόπουλο.

Οπως ήταν λογικό το ματς δεν συνεχίστηκε, καθώς ο διαιτητής ζαλιζόταν από τα χτυπήματα, ενώ στη συνέχεια μαζί με τους βοηθούς του σημείωσε στο φύλλο αγώνα όσα έγιναν στο γήπεδο.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Φοίνικας μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: “Σήμερα 24-11-2018 η ομάδα μας υποδέχτηκε την ομάδα της θύελλας Μεταγγιτσίου σε ένα όμορφο απόγευμα στο κατάμεστο γήπεδο μας,ανάμεσα στους θεατές μικρά παιδιά των ακαδημιών μας, γονείς αλλά και παλιοί φίλοι της ομάδας που μετά από χρόνια επέστρεψαν στο γήπεδο να στηρίξουν την νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Όλα έμοιαζαν ιδανικά.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με ένα άψογο συνδυασμό και σκόρερ τον Aldi Bilcari,και συνέχιζε να προσφέρει θέαμα και ήθος στους παρευρισκόμενους.

Την χαρά και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο φρόντισαν να μην σεβαστούν προς λύπη μας κάποιοι παίχτες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης για ένα πλάγιο άουτ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στην συνέχεια γρονθοκοπώντας τον διαιτητή στερώντας από τους φίλους του ποδοσφαίρου την χαρά ενός τοπικού ντέρμπι!

Σαν σύλλογος υποσχόμαστε σε όλα τα μικρά παιδιά τις οικογένειες και όλο το φίλαθλο κόσμο πως θα προστατέψουμε το ποδόσφαιρο από κάθε σκηνή βίας και θα προσπαθούμε με σεβασμό να προάγουμε αθλητικό πνεύμα και υγεία..

Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο περιστατικό βίας μέσα στο σπίτι μας και γενικά στο ποδόσφαιρο!

Ευχόμαστε περαστικά στον κ. Αναστασόπουλο διαιτητή της αναμέτρησης!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή