«Στην Τούμπα ο Αρετόπουλος ενήργησε εφαρμόζοντας τους κανονισμούς»

Print Friendly, PDF & Email

Τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους κανονισμούς ακολούθησε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Διαιτητής: Αρετόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Εγινε ένα περιστατικό στο γήπεδο με τον Γκαρσία, με τον διαιτητή να μην έχει οπτική επαφή μ’ αυτό.

Από τη στιγμή που αποσύρθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού ο διαιτητής πήγε κι αυτός στα αποδυτήρια για να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα το μόνο που μπορούμε να πούμε ότι σε αυτό πρέπει να έχει καταγραφτεί η γνωμάτευση του ιατρού της αναμέτρησης για την κατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού».

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0, Διαιτητής: Καραντώνης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 56’ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο μαρκάρισμα του Μπλάζιτς στον Μουνιέ στην περιοχή της Λαμίας.

Στο 77’, υπήρξε επιθετικό φάουλ του Οικονόμου σε παίκτη της Λαμίας, με τον διαιτητή να σταματάει τη φάση πριν σκοράρει ο Λουντ.

Τέλος, δεν υπήρξε κάτι στην πτώση του Αστσεριτς στην περιοχή του Παναθηναϊκού το 92’ έπειτα από μαρκάρισμα του Αυλωνίτη».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 2-0, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 82’ υπάρχει επικίνδυνο παίξιμο του Κάστρο στον Ζησόπουλο. Σωστά ο διαιτητής σταμάτησε τον παίκτη της Ξάνθης, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 30’ υπήρξε επικίνδυνο εναέριο μαρκάρισμα του Μπέρτου στον Σαραμαντά, σε μία φάση που ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει και κόκκινη κάρτα.

Στο 46’ και στο 53’ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στις πτώσεις του Τόνσο στην περιοχή του Πανιωνίου, με τον διαιτητή να συνεχίζει ορθώς το ματς και στις δύο περιπτώσεις, καθώς στην πρώτη δεν υπάρχει επαφή του παίκτη με τον Μπανανά και στη δεύτερη συγκρούεται την ώρα που τρέχει με τον Σαραμαντά.

Τέλος, στο 83’ η μπάλα βρίσκει στο στήθος του Μπανανά έπειτα από σέντρα του Ντουντού. Σωστά δεν δόθηκε πέναλτι».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0, Διαιτητής: Κουμπαράκης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 37’ ο Μαρκόφσκι βλέπει κίτρινη κάρτα για τραβήγματα στην περιοχή του Λεβαδειακού πριν από εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΣ. Ορθώς δεν έδωσε πέναλτι από την στιγμή που έχει σταματήσει τη φάση πριν εκτελεστεί το κόρνερ.

Τέλος, στο 82’ δεν υπάρχει κάτι στην πτώση του Γιάκου στην περιοχή του Λεβαδειακού. Σωστά ο διαιτητής συνέχισε το ματς».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Παναιτωλικός-Κασσιόπη 1-0, Διαιτητής: Τσαμούρης, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Στο 36’ ο β’ βοηθός σταμάτησε λανθασμένα επίθεση της Κασσιόπης με τον Γεωργίου, ο οποίος καλύπτεται από δύο παίκτες, κάτι που οφείλεται και στην κακή θέση που είχε.

Στο 39’ σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην περιοχή του Παναιτωλικού για χέρι του Μοράρ, καθώς η μπάλα χτύπησε ωμό και το κεφάλι του παίκτη έπειτα από την κεφαλιά του Αντέτζο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν άλλες δύο φάσεις στον β’ βοηθό. Στο 46’ λανθασμένα υπέδειξε σε θέση offside τον Μάζουρεκ, παρά την καλή θέση που είχε.

Αντίθετα, στο 90’ είχε δίκιο που σταμάτησε επίθεση του Παναιτωλικού με τον Μοράρ, ο οποίος έστω κι οριακά ήταν offside».

*Ο β’ βοηθός Σαμοΐλης παραπέμπεται για τα λάθη του

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: ΑΕΛ-Πλατανιάς 1-0, Διαιτητής: Σέζος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Γενικότερα υπήρξαν δύο φάσεις που ο διαιτητής έπρεπε να δώσει φάουλ υπέρ του Πλατανιά και κάρτες σε παίκτες της ΑΕΛ.

Επιπλέον, στο 90’ κακώς δεν υποδείχτηκε σε θέση offside ο Ντέλετιτς».

Βαθμολογία: 8,00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή