Συνάντηση Αυγενάκη με τους Τομεάρχες Αθλητισμού για τη διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το υπό διαβούλευση αθλητικό σχέδιο νόμου «Κύρωση της Σύμβασης Magglingen/Macolin σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις», έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με όλους τους υπευθύνους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τον αθλητισμό.

Πραγματοποιήθηκε ήδη χθες η πρώτη, με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες με τους Γιάννη Μπουρνού – ΣΥΡΙΖΑ (14/10, 12:00), Μανώλη Συντυχάκη – ΚΚΕ (14/10, 16:00), Σοφία Σακοράφα – ΜεΡΑ25 (14/10, 17:30) και Κώστα Χήτα – Ελληνική Λύση (15/10, 16:30).

Επίσης, για την προσεχή Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 19:30, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης έχει προσκαλέσει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το σύνολο των βουλευτών που απαρτίζουν την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στην οποία Επιτροπή θα εισαχθεί το αθλητικό σχέδιο νόμου στις 22 τρέχοντος. Συνάντηση για άτυπη ενημέρωση από πλευράς Υφυπουργού, ανταλλαγή απόψεων αλλά και για να στηρίξουν κατόπιν την Εθνική Ελλάδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα της με την Βοσνία (21:45), για τον προκριματικό όμιλο του Euro2020.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή