Ταύρος εν υαλοπωλείο

Print Friendly, PDF & Email

Στο ψευδοκράτος του Τραμπακουλιστάν ο πλαστογράφος αρχιτραμπάκουλας, ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική όταν κάποιος αρχίσει να τον ενοχλεί. Στην αρχή τον καλοπιάνει, στη συνέχεια τον απειλεί και αν οι απειλές δεν πιάσουν τόπο, τότε είτε προσφεύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου ο «αντίπαλος» να φοβηθεί και να μαζευτεί, είτε επιχειρεί να του προκαλέσει ζημία στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Αν και πάλι δεν καταφέρει τίποτε, τότε προσπαθεί να βρει κάποιον να μεσολαβήσει ώστε η κόντρα να πάψει να υφίσταται. Αν και πάλι δεν βγάλει άκρη, γυρνάει σαν τρελός «στα στενά σοκάκια της Αγίας Παρασκευής», σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του και παραμιλά λέγοντας «ότι μπορούσα έκανα, τι άλλο να κάνω; Ότι μπορούσα έκανα…».

Πρόσφατα συνέβη το εξής: Ένας από όσους έχουν υποστεί τα ύπουλα χτυπήματα του πλαστογράφου, όρμησε σας ταύρο εν υαλοπωλείο στα «χειμερινά ανάκτορα» του Ταμπακουλιστάν που βρίσκονται στην «οδό χαζά».

Ο πλαστογράφος απουσίαζε, αλλά για κακή τους τύχη, ήταν εκεί δύο τραμπακουλάκια, που άκουσαν να τους αποκαλεί «μέλη της τοπικής εγκληματικής οργάνωσης», που θα έπρεπε να ντρέπονται και που χρησιμοποιούν χρήματα που δεν τους ανήκουν για να κάνουν προσωπική πολιτική και δικαστήρια.

Μάταια αναζητήθηκε ο πλαστογράφος. Είχε εξαφανιστεί. Μόνο που ο απρόσκλητος επισκέπτης, άφησε στους έντρομους συνεργάτες του ένα μήνυμα: «Πείτε του ότι θα τον λυσσάξω»…

ΥΓ. Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή