“Σωστά δε δόθηκε πέναλτι για χέρι του Τσόσιτς και του Γιακιμόφσκι – Από θέση οφσάιντ το γκολ του Ντέλετιτς”

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος απέφυγε το μεγάλο λάθος στο ματς Λαμία – ΑΕΛ, ωστόσο η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε στα γνωστά υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

Αγώνας: Λαμία – ΑΕΛ 0-0, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, VAR: Γκορτσίλας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.

«Στο 28ο λεπτό υπήρξαν διαμαρτυρίες των παικτών της Λαμίας για πέναλτι, όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τσόσιτς, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος και το χέρι του μεγάλωνε την έκταση του σώματός του,  επομένως σωστά ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση.

Στο 64’, η μπάλα βρήκε το χέρι του Γιακιμόφσκι μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ. Το χέρι όμως του παίκτη των «βυσσινί» είναι σε φυσική θέση και δεν γίνεται κίνηση προς την μπάλα. Σωστά και σε αυτήν την περίπτωση ο Διαμαντόπουλος δεν υπέδειξε πέναλτι.

Στο 69’ ακυρώθηκε σε κανονική ροή το γκολ του Ντέλετιτς ως οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του β’ βοηθού Μεϊντάνα. Η μεταβίβαση πάει κατευθείαν στον Ντέλετιτς, που είναι εκτεθειμένος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα παίκτης της Λαμίας κόβει την μπάλα με το χέρι, τη μεταβιβάζει και κάνει επίθεση η ομάδα του. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξαν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για αυτήν την φάση. Βέβαια, αν κατέληγε σε γκολ θα είχαμε επέμβαση του VAR και θα γύριζε η μπάλα πίσω.

Βαθμολογία: 8,00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή