Τσέφεριν: “Στα μάτια μου ο Ανιέλι δεν υπάρχει πια. Το θέμα είναι προσωπικό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ακόμη δεν μπορεί να «χωνέψει» τις κινήσεις που έγιναν πίσω από την πλάτη του τις ημέρες που προηγήθηκαν έως και την ανακοίνωση δημιουργίας της ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ.

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από την κοινοποίηση του εγχειρήματος, ο πρόεδρος της UEFA είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. O Τσέφεριν είναι ο νονός της κόρης του Ανιέλι.

«Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να ταξινομήσουμε τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Βάζω τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη. Εκεί, είναι προσωπικό. Στα μάτια μου αυτός ο άντρας δεν υπάρχει πια», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξή του στο So Foot.

«Νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι, αλλά μου είπε ψέματα καταπρόσωπο μέχρι την τελευταία στιγμή της τελευταίας ημέρας, φροντίζοντας να μην ανησυχώ, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ», πρόσθεσε.

«Όταν οι άνθρωποι που είναι μέρος του επιχειρησιακού σου γραφείου ορκίζονται πως “όχι, όχι, όλα είναι ανοησίες”, είναι δύσκολο να μην το πιστέψεις».

«Στη δεύτερη κατηγορία τοποθετώ μια ομάδα ηγετών που εκτιμούσα ότι ήταν πολύ κοντά μου και τους οποίους λυπάμαι που δεν μου είπαν εκ των προτέρων τι σχεδίαζαν να κάνουν.

Τέλος, στην τελευταία κατηγορία υπάρχουν οι ηγέτες με τους οποίους δεν είχα προνομιακές επαφές. Δεν τους κατηγορώ, αλλά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή