Υπόθεση ΑΕΚ στη Δεοντολογίας: Τι κατέθεσαν τέσσερις μάρτυρες για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Μετά από δύο συνεδριάσεις οι οποίες επικεντρώθηκαν στις εκλογές της ΕΠΣ Σάλας, το ενδιαφέρον, μετατοπίστηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας που έγιναν στις 2/2/2019, στην εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο ερευνητής της υπόθεσης, Ανδρέας Αθανασίου έχει εισηγηθεί αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαϊας Κώστα Ντάσιο και τον πρόεδρος Ένωσης Σάλας, Αλ. Αυλωνίτη, για αθέμιτη εμπλοκή σε εκλογές Ενώσεων.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με αίτημα από την πλευρά της ΑΕΚ να μην μετέχει στην ακροαματική διαδικασία ο ερευνητής της υπόθεσης, Ανδρέας Αθανασίου, το δεν έγινε δεκτό. Συγκεκριμένα το αίτημα το έκανε η δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ελευθερία Ρίζου.

«Είναι σαν ο ανακριτής να συμμετέχει στο δικαστήριο και να κάνει ερωτήσεις. Η συμμετοχή του δίνει μια διάσταση στη διαδικασία που δεν υπάρχει. Προσπαθεί να προασπίσει την εισήγηση του. Η θέση που του δίνει ο Κώδικας Δεοντολογίας είναι μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας να κάνει την τελική του έκθεση. Θα εισηγηθεί στην έκθεση του την τελική, σύμφωνα με αυτά που θα ειπωθούν στην ακροαματική διαδικασία, από αυτούς που μετέχουν νόμιμα».

Με το συγκεκριμένο αίτημα συμφώνησαν και οι δικηγόροι των υπόλοιπων κατηγορουμένων αλλά και της ΑΕΚ, ωστόσο το Προεδρείο δεν το αποδέχθηκε.

Η πρώτη κατάθεση ήταν του τέως προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα: “Ήρθαν από τον Δεκέμβριο στην Καρδίτσα οι κ. Δανιήλ, Ντάσιος να προετοιμαστούν, να μιλήσουν με τα σωματεία. Φυσικά είναι παράνομο, υπόσχονταν στα σωματεία αθλητικό υλικό, οικονομική ενίσχυση. Δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας. Για τον Παπαδόπουλο υπάρχει μηνυτήρια αναφορά από μένα από το 2015 και τις εκλογές τότε. Από το καταστατικό απαγορεύεται, δεν μπορούσαν και να είναι στη συνέλευση και να κάνουν αυτά που έκαναν.

Τα πρακτικά των εκλογών πλαστογραφήθηκαν από τον κ. Γαλάνη. Ο συγκεκριμένος πλαστογράφος των πρακτικών, δεν είναι μέλος της Ένωσης. Δεν είναι μέλος της συνέλευσης”.

Πρόεδρος: Τι προηγήθηκε των εκλογών;

Παλάσκας: “Στη Γενική Συνέλευση πήγαμε το πρωί, πήγα στο γραφείο του προέδρου, έσπασε την πόρτα ο σημερινός πρόεδρος με τον κ. Παπαδόπουλο, την είχαμε κλειδώσει, είχαμε πληροφορηθεί ότι ερχόντουσαν από άλλους νομούς, αυτούς που έχω καταγγείλει, με χτύπησαν, έχασα τις αισθήσεις μου. Έσπασαν τις κάμερες, άρχισαν να φωνάζουν. Μετά ήρθε ο Γρηγορίου και μου είπε να παραιτηθώ…

Σε διάφορα χωριά γινόντουσαν φασαρίες για να αλλάξουν γνώμη τα μέλη των Ενώσεων. Στην Ιτέα πίεσαν τον πρόεδρο του Ενιπέα και παραιτήθηκε, ο κ. Καραγιάννης. Ο ίδιος με πήρε τηλέφωνο μου είπε ότι παραιτήθηκε γιατί ήρθαν στο χωριό και γινόταν χαμός. Δεν θυμάμαι αν είπε ότι απειλήθηκε, μου είπε ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο.

Δεν γνωρίζω άλλο περιστατικό, ερχόντουσαν στα γραφεία, φώναζαν και έκαναν προσχηματικές μηνύσεις. Δεν είναι εντύπωση μου ότι παραιτήθηκε, την έχω δει σε δικόγραφο που κατέθεσε ο κ. Καραγιάννης. Φοβήθηκε, τι μπορούσε να κάνει, να μείνει;”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βγάλατε απόφαση πριν τις εκλογές και αποκλείσατε 32 σωματεία από το να ψηφίσουν;

-Ναι, έτσι έπρεπε να γίνει. Ακόμα και σήμερα δεν έχουν δικαίωμα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ούτε αυτό το έχετε βάλει στην προσφυγή σας.

-Δεν ξέρω τι έκανε ο δικηγόρος. Δεν ήμουν σε κατάσταση να δω. Εγώ είδα Παπαδόπουλο, Κρανή, Σφήκα, τον δικηγόρο τον κ. Γρηγορίου που μου έλεγε «σου είχα πει ότι έπρεπε να παραιτηθείς». Μπήκανε μέσα στο γραφείο και με χτυπήσανε. Έπεσα λιπόθυμος. Και με πήρε η αστυνομία.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αφού ήσασταν λιπόθυμος, γιατί δεν ήρθε ασθενοφόρο;

-Ε, δεν ερχόταν και θα με πήγαινε η αστυνομία. Με κρατήσανε στο τμήμα με εντολή εισαγγελέα, για υπεξαίρεση. Λέγανε ότι τους πήρα τα βιβλία. Είμαι κανένας εγκληματίας εγώ για να με κρατήσουν μέσα; Όσα έγιναν στη Συνέλευση μετά, τα διάβασα από τον τοπικό Τύπο, με φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Η συμπεριφορά σας δεν δυναμίτισε καθόλου το κλίμα των εκλογών;

-Δεν έχω κάνει κάτι εγώ, για ποιο λόγο να δυναμιτίσω; Αυτοί ήθελαν να πάρουν τη σφραγίδα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχετε πει για φουσκωτούς κλπ.

-Δεν έγινε ενώπιών μου. Αλλά μου το μετέφεραν οι εκπρόσωποι των σωματείων και οι δημοσιογράφοι. Εμένα ο Παπαδόπουλος με χτύπησε. Και τώρα με παίρνει τηλέφωνα και με απειλεί. Του έχω κάνει μήνυση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχετε υπογράψει κάποιο συμφωνητικό με τον κ. Παπαδόπουλο;

-Υπέγραψα ένα συμφωνητικό με τον κ. Παπαδόπουλο τον Ιανουάριο του 2021. Δεν υπέγραψε ο Παπαδόπουλος. Πιέστηκα πολύ. Κάναμε συμφωνία να ζητήσουν συγγνώμη και να τελειώνουμε απ’ όλα αυτά. Δεν περίμενα να παρέμβει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Να ανοίξετε το τηλέφωνο του Παπαδόπουλου και θα τα βρείτε όλα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 22 Ιανουαρίου του 2021 υπογράψατε μαζί του! Γιατί δεν το είπατε αυτό στην κατάθεσή σας; Γιατί το κρύψατε;

-Το υπέγραψα και το λέω! Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πέρασα! Το υπέγραψα, δέχτηκα απειλές για να υπογράψω, από τον Παπαδόπουλο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (εισηγητής της υπόθεσης): Από ποιο τηλέφωνο κύριε σας κάλεσε;

-Από το δικό του (σ.σ. αναφέρει το νούμερο). Με απειλούσε να ανακαλέσω!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Δεν το αναφέρατε αυτό όμως στην κατάθεσή σας.

-Ε, εντάξει, δεν το ανέφερα. Ξέρετε τι έχω τραβήξει;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχουμε κάποια ανώνυμα έγγραφα για εσάς. Υπήρχε η συναίνεσή σας για καταγραφή συνομιλιών; Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο ότι εμπλέκεστε σε κάποια δωροδοκία.

-Όχι, ποτέ δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Έχετε πει ότι από την Επιτροπή μας σας είπαν ότι αν δεν έρθετε να καταθέσετε, θα στείλουμε περιπολικό να σας πάρει; Και ότι υπάρχει εντολή από ψηλά;

-Δεν έχω πει ποτέ ότι από την Επιτροπή σας μου είπατε ότι αν δεν έρθω να καταθέσω θα έρθει περιπολικό να με πάρει και ότι υπάρχει εντολή από ψηλά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μας είπατε ότι σας απειλούσαν για να ανακαλέσετε την κατάθεσή σας. Μα τότε δεν είχατε καταθέσει ακόμα.

-Με απειλούσαν κυρία πρόεδρε.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (δικηγόρος Δανιήλ, Ντάσιου): Γιατί δεν είπατε στην προσφυγή σας στο Διαιτητικό ότι φάγατε ξύλο από τον Παπαδόπουλο κλπ.

-Δεν ξέρω τι έκανε ο δικηγόρος. Έτσι όπως ήμουν εγώ τότε…

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Πού είδατε τον κ. Ντάσιο;

-Τον είδα σε καφενεία και ουζερί της Καρδίτσας. Και τον είδα και στη Συνέλευση. Δείτε την εφημερίδα.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Τον κ. Δανιήλ;

-Δεν θυμάμαι τίποτα για τον κ. Δανιήλ. Ήταν παρών. Ήταν σίγουρα στην Συνέλευση, αλλά εγώ δεν τον είδα πάντως. Δεν θυμάμαι κάποιο περιστατικό.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Η δικαστική αντιπρόσωπος στις εκλογές, η κα. Καραγιαννάκη, έχει καταγράψει κάποιο από τα περιστατικά που καταθέτετε;

-Πού να το ξέρω αυτό;

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: Εγώ σας πίεσα, σας απείλησα;

-Δεν με απείλησες, αλλά με πίεζες να ανακαλέσω. Να αποσύρω τη μήνυση και να υπογράψω αυτό που μου έδινες. Δέκα τηλέφωνα με πήρες, πιο πολλά και από τον Παπαδόπουλο.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ (δικηγόρος Παπαδόπουλου): Η κατάθεσή σας είναι τόσες σελίδες και δεν αναφέρετε πουθενά τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Σήμερα λέτε ότι σας χτύπησε. Πήγατε στο νοσοκομείο; Έχετε κάποιο πιστοποιητικό, κάποια γνωμάτευση ότι υποστήκατε κάποια σωματική βλάβη;

-Δεν πήρα κάτι. Αν είναι να ζητήσω από το νοσοκομείο.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Τι ισχύει με το συμφωνητικό του Ιανουαρίου 2021; Ούτε ότι υπήρχε έρευνα δεν γνωρίζαμε τότε. Γιατί λέτε ότι σας απειλούσαν να ανακαλέσετε;

-Το ξέρανε από πριν μάλλον ότι γινόταν έρευνα.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Στην αίτηση στο Διαιτητικό δεν αναφέρετε τίποτα για επίθεση από τον Παπαδόπουλο. Γιατί τα λέτε τώρα μετά από τόσο καιρό;

-Είναι δεδομένο ότι έγινε. Δεν ξέρω γιατί δεν τα έβαλε ο δικηγόρος.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Έχετε καταδικαστεί επανειλημμένως για συκοφαντική δυσφήμηση; Και έχετε ζητήσει και την συνδρομή του κ. Παπαδόπουλου για να πει μια καλή κουβέντα;

-Όχι ποτέ. Ρωτήστε τον Γιάννη (σ.σ. Παπαδόπουλο), ποτέ δεν ζήτησα να πει μια καλή κουβέντα.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Φέρεστε σε ένα ηχητικό που αναπαράχθηκε από ΜΜΕ, ότι προσφέρετε σε σωματείο χρήματα και… τη φιλία σας. Είναι αλήθεια;

-Ουδέποτε έχω καταγγελθεί για τέτοια πράγματα. (Να σημειωθεί ότι ο κ. Παλάσκας παρά την επιμονή της κας. Ρίζου δεν συναίνεσε να ακουστεί τηλεφωνική συνομιλία του με σωματείο της Καρδίτσας, που είχε ηχογραφηθεί εν αγνοία του, όπως είπε, και φέρεται να ακούγεται να προσπαθήσει να δωροδοκήσει μέλη του Σωματείου.)

ΡΙΖΟΥ (δικηγόρος Μελισσανίδη): Στη φωτογραφία αυτή που σας δείχνω, σας παίρνει η αστυνομία να σας πάει στο νοσοκομείο και φαίνεστε ευθυτενής, υγιής, λεβέντης, ακμαίος, ψηλός σαν κυπαρίσσι. Πού φαίνεται να σας έχουν χτυπήσει;

-Ο Θεός με φύλαξε και δεν έπαθα κάτι σοβαρό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μα εσείς μας είπατε ότι φύγατε αιμόφυρτος και λιπόθυμος!

-Εντάξει, ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση πάντως.

ΡΙΖΟΥ: Είπατε στην αστυνομία ότι σας χτύπησε ο Παπαδόπουλος ώστε να τον συλλάβουν;

-Το είπα, αλλά δεν ξέρω τι έκαναν, μπορεί να μην τον βρήκαν.

ΡΙΖΟΥ: Υπάρχει Κίνηση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας;

-Υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι εγκεκριμένο σωματείο. Τους έχω δει να κάνουν παρεμβάσεις σε δικαστήρια, άρθρα σε εφημερίδες κλπ. Ο Ηλίας Χατζής είναι από πίσω. Πρόεδρος, μαζί με τον Κρανή και τον Σφήκα.

ΡΙΖΟΥ: Μα αυτοί είναι διοίκηση στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Κάνανε καταγγελία κατά τους εαυτού τους;

Οδυσσέας Στεφανής (μέλος Σωματείου Καρδίτσας): “Υπήρχε αυτή η ένταση με τις εκλογές, θέλαμε να πάρουμε τις εκλογές. Υπήρχαν οι εντάσεις, όπως σε όλες τις εκλογές. Φωνές υπήρχαν, δεν έπεσε ξύλο. Βία με τα λόγια. Έμαθα από τους άλλους που ήταν πάνω, ότι δεν έγινε εκφώνηση άλλων σωματείων. Ήμουν στην αρχή και μετά έφυγα. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Δανιήλ, ούτε τον κ. Ντάσιο. Τον Γιάννη Παπαδόπουλο, προσωπικά όχι απλά άκουσα αυτό το επίθετο κάπου. Δεν είδα κανένα βίαιο περιστατικό την ημέρα των εκλογών”.

Δημήτριος Τάντος (εκπρόσωπος ΑΟ Καρδίτσας): “Παπαδόπουλος, Ντάσιος και Δανιήλ είχαν έρθει στην Καρδίτσα και ξέρω ότι ασχολήθηκαν με τις εκλογές. Και μένα με κάλεσαν και δεν πήγα. Με κάλεσαν μου είπαν να μιλήσουμε για τις εκλογές και μου έταξαν κάποιες χορηγίες και αθλητικό υλικό.

Ο κ. Παπαδόπουλος με κάλεσε και μου είπε να μιλήσουμε για τις εκλογές και μου έταξε αθλητικό υλικό και του είπα όχι”.

Πρόεδρος: Γιατί δεν το γράψατε το γεγονός αυτό στην κατάθεση σας;

Τάντος: “Τότε δεν μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν πήγα να μιλήσω γι’ αυτό δεν το έγραψα. Ξέρω ότι άλλοι πήγαν αλλά δεν ξέρω ποιοι. Δεν μπορώ να πω ποια σωματεία είναι, είναι μικρή η Καρδίτσα. Ξέρω ότι πήγαν κάποια αλλά δεν ξέρω ποια. Οι εκλογές ήταν στον 3ο, η Αστυνομία ήταν στο Ισόγειο. Μου επιτέθηκαν με σπρωξιές και βρισίματα. Φουσκωτοί και άγνωστα πρόσωπα, ήταν και ο Παπαδόπουλος. Νομίζω ότι ήταν οι μπράβοι που μου επιτέθηκαν. Ρώτησα «ποιοι είστε εσείς» και μου επιτέθηκαν. Ρώτησα συναδέλφους και μου είπαν ότι είναι εκεί οι Ντάσιος, Παπαδόπουλος και Δανιήλ και οι μπράβοι που μου επιτέθηκαν ήταν με αυτούς.

Ο Δανιήλ δεν μου επιτέθηκε. Μόνο είδα ότι ήταν εκεί όταν έφυγα.

Δεν έγινε ανάγνωση καταλόγου των σωματείων. Εκλογές δεν έγιναν ποτέ. Την ώρα που ήμουν εγώ μέσα, δεν έγινε ανάγνωση. Εγώ όσο έκατσα εκεί δεν έγινε ούτε ανάγνωση, ούτε τίποτα. Η δικαστική αντιπρόσωπος ήταν. Όσο ήμουνα εκεί δεν έγινε τίποτα. Δεν έμεινα, τι να μείνω μέσα στη ζούγκλα”.

Πρόεδρος: Γιατί δεν πήγατε στην αστυνομία

Τάντος: “Έκατσα σε ένα κλίμα ζούγκλας και μετά κατέβηκα και έφυγα. Πήγα σπίτι μου, δεν έκανα τίποτα. Ακούγονταν διάφορες φωνές, δεν ξέρω αν τον έδερναν τον Παλάσκα. Δεν πρόσεξα αν τον έδερναν ο Ντάσιος και ο Παπαδόπουλος. Δεν είδα τον Δανιήλ και τον Παπαδόπουλο από εκεί που καθόμουνα.

Κατ’ εμέ αυτοί ήθελαν να βγάλουν κάποια άτομα στο συμβούλιο. Κρίση μου είναι αυτό. Με αυτά που έζησα την ημέρα της συνέλευσης”.

Ερώτηση: Οι Παπαδόπουλος, Δανιήλ και Ντάσιος πως συνδέονται με την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη;

Τάντος: “Δεν ξέρω αν συνδέεται ο Παπαδόπουλος με ΑΕΚ και Μελισσανίδη. Και ειδικά για τους άλλους δύο δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην Καρδίτσα. Δεν ξέρω αν η διοίκηση Παλάσκα υποστήριξε κάποια μεγάλη ομάδα του Πειραιά. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Δανιήλ. Την ημέρα της συνέλευσης με προσκάλεσαν πάλι να μιλήσουμε, έβαλαν σωματεία ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Ντάσιος. Ο Δανιήλ δεν με πήρε. Ρώτησα εκεί και μου είπαν ότι ήταν εκεί ο Ντάσιος, ο Παπαδόπουλος και ο Δανιήλ. Μου είπαν ότι είναι εκεί και μου τους έδειξαν.

Εγώ είδα διαπληκτισμό εκεί που ήταν ο Παλάσκας. Ξέρω ότι χτυπήθηκε, μετά το άκουσα. Δεν τον είδα λιπόθυμο, δεν το έβλεπα εκεί που ήταν. Λίγο τον είδα. Δεν τον είδα τον Παλάσκα όταν μπήκε μέσα, δεν ξέρω αν τον συνόδευαν φουσκωτοί. Ήταν συνέχεια κλίμα ζούγκλας, μέχρι τη στιγμή που έφυγα. Πήγα εκεί πέρα και είχα μείνει παγωτό.

Με πήρε τηλέφωνο ο Παπαδόπουλος και μου είπε ότι έχω μπλέξει. Αυτά έγιναν μετά, μετά την επίθεση μου.

Είδα ότι ο Παλάσκας διαπληκτίστηκε, δεν ξέρω με ποιον, ήταν εκεί ο Παπαδόπουλος, ήταν διάφοροι…

Ο Μελισσανίδης δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν είχα ποτέ ενόχληση από τον Μελισσανίδη. Ο Δανιήλ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Είμαι ο Δανιήλ από την Πάτρα, με γνωρίζεις;». Μου είπε «έχεις μπλέξει, δεν έπρεπε να καταθέσεις». Του έκλεισα το τηλέφωνο γιατί είχα δουλειά. Με κανέναν από τους τρεις δεν έχω μιλήσει τετ α τετ”.

Πέτρος Γαλανης (εφορευτική επιτροπή στις εκλογές της ΕΠΣ): “Ο Παλάσκας πίεζε τις ομάδες και έπαιρνε τα βιβλία. Δεν μπορώ να σας πω γιατί ασχολήθηκε με την Ένωση. Δεν μπορώ να ξέρω αν κυκλοφορούσε με φουσκωτούς.

Στην εκλογική συνέλευση, πρώτη φορά είδα στην πόλη μου, ομάδα Δίας, περιπολικά και κόσμο, στον δρόμο που γινόντουσαν οι εκλογές. Υπάρχει αυτόφωρο λέει για 8-9 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και βλέπω τον Παλάσκα να μπαίνει στο ασανσέρ με δύο αστυνομικούς.

Ο Παλάσκας περπατούσε, μια χαρά ήταν. Να τον χτυπήσουν ποιοι; Ήταν μια χαρά, αρτιμελής. Πώς να τον χτυπήσουν, δεν θυμάμαι ποτέ τόση Αστυνομία στην Καρδίτσα. Υπήρχαν 300 άτομα μέσα στην αίθουσα, αστυνομικοί, πρόεδροι. Ήμουν μέλος σωματείου, δεν ήμουν υποψήφιος για τις εκλογές. Δεν είχαν ακούσει αν οι Ντάσιος, Παπαδόπουλος, Δανιήλ ήταν εκεί. Ούτε τους είχα δει. Όσο ήμουν μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν είδα τον Παπαδόπουλο εκεί, τον κ. Γρηγορίου τον είδα”.

«Πριν τις εκλογές η διοίκηση Παλάσκα ακύρωσε 9 υποψηφιότητες της παράταξης του αντιπάλου, του κ. Σκάρλου. Και με την απόφαση αυτή θα εκλεγόταν! Μόνος του θα ήταν στις εκλογές! Εμείς είχαμε την πλειοψηφία. Θα κερδίζαμε. Γι’ αυτό ο Παλάσκας ακύρωσε τις υποψηφιότητες. Πήγαμε στο Διαιτητικό και δικαιωθήκαμε. Και δύο μέρες πριν τις εκλογές, ακύρωσε ο Παλάσκας 33 σωματεία! Όλα της παράταξης Σκάρλου. Και το ανακοινώνει λίγες ώρες πριν τις εκλογές!

Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα το έκανε αυτό! Μιλάμε για σωματεία ενεργά, έπαιζαν. Δεν υπήρχε δημοκρατία σε αυτές τις εκλογές. Κάναμε μηνύσεις. Για υπεξαίρεση. Έπαιρνε τα βιβλία των σωματείων ο Παλάσκας. Πίεζε τα σωματεία και έπαιρνε τα βιβλία.

Στις εκλογές υπήρχαν και κάλπη και παραβάν και τα πάντα. Αφού υπήρχε δικαστικός αντιπρόσωπος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Είδατε εκεί τον κ. Παλάσκα; Πώς ήταν; Ήταν χτυπημένος;

-Ο κ. Παλάσκας ήταν όπως είναι πάντα. Μια χαρά. Αρτιμελής. Να τον χτυπήσουν ποιοι; Μετά αποχώρησαν και όλα τα σωματεία που τον στήριζαν. Γιατί θα έχαναν τις εκλογές.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τους Παπαδόπουλο, Δανιήλ και Ντάσιο τους είδατε εκεί;

-Εγώ μέσα στην αίθουσα δεν είδα κανέναν από τους τρεις. Τους έχω ακουστά. Δεν τους είδα εκεί. Ούτε είχα ακούσει ότι ήταν εκεί καιρό πριν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή