Βαθμολόγια: Αμετάβλητη η κορυφή, άλματα ανόδου για Τζήλο, Τσαμούρη, Κουμπαράκη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Θανάσης Τζήλος είχε την καλύτερη διαιτησία της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 με βάση τις κριτικές του Master REF και με το 8,40 που απέσπασε από τον Ηρακλή Τσίκινη για την απόδοσή του στο Αρης – Βόλος, έκανε άλμα εννιά θέσεων στη γενική κατάταξη ανεβαίνοντας 8ος από 17ος.

Σημαντική άνοδο σημείωσε και ο Τσαμούρης, ο οποίος σφύριξε με επιτυχία το Ξάνθη – Παναιτωλικός. Ο Πειραιώτης ρέφερι βαθμολογήθηκε με 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη και από 12ος έπιασε ισοβαθμεί πλέον στην πρώτη πεντάδα με Διαμαντόπουλο και Φωτιάδη.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής και ο Κουμπαράκης. Πήρε 8,30 από τον Κώστα Ακρίδα για την απόδοσή του στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και ενώ ήταν τρίτος από το τέλος τώρα βρίσκεται στην 16η θέση.

Ο Σέζος που έπαιξε στο Ολυμπιακός – ΑΕΛ διατηρήθηκε στην πρώτη δεκάδα μετά το 8,20 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα.

Αντίθετα, ο Ευαγγέλου με το 8,10 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βελτιώσει τη θέση του παραμένοντας 14ος.

Ο Κατσικογιάννης πήρε 8,00 από τον Κώστα Ακρίδα για το Ατρόμητος – Λαμία. Ο μέσος όρος του παρέμεινε αμετάβλητος, ωστόσο στη συνολική κατάταξη υποχώρησε δύο θέσεις και πλέον είναι 17ος.

Τέλος, ο Φωτιάδης που έπαιξε στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης, πήρε 8,10 από τον Ηρακλή Τσίκινη, βαθμολογία που του έριξε τον μέσο όρο και έτσι ο Παπαπέτρου είναι πλέον μόνος τρίτος.

Χωρίς διαφοροποιήσεις το βάθρο με τον Φωτιά πρώτο, τον Τσαγκαράκη δεύτερο και τον Παπαπέτρου τρίτο. Το αυτό και στην ουρά, με τον Σκουλά στην τελευταία θέση και τον Ζαχαριάδη προτελευταίο.

Αναλυτικά η βαθμολογία των διαιτητών ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή