Ολυμπιακός: "Ο τελικός κυπέλλου θα μπορούσε να οριστεί στο "Βικελίδης" ή στην Τούμπα"

Print Friendly, PDF & Email

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους “ερυθρόλευκους” στη Ριζούπολη.

Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για “ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο που ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.