Βουτιά στη βαθμολογία για Βάτσιο και Τζήλο, διατηρούνται ψηλά Τσαγκαράκης και Τάσης

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη χαμένοι της 8ης αγωνιστικής ήταν οι διαιτητές Βάτσιος και Τζήλος, οι οποίοι στην κριτική του Master REF βαθμολογήθηκαν από τον Κώστα Ακρίδα με 7,50 για τα ματς ΟΦΗ – Ξάνθη και Ατρόμητος – Πανιώνιος αντίστοιχα. Με αυτήν τη βαθμολογία υποχώρησαν από την 14η θέση στην προτελευταία μπροστά μόνο από τον τελευταίο Κουμπαράκη.

Αντίθετα, ο Τσαγκαράκης και στο δεύτερο ματς που παίζει φέτος κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογία 8,40 από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αρης – Παναιτωλικός και ως εκ τούτου παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω μόνο από τους Φωτιά και Παπαπέτρου που προπορεύονται.

Ο Ευαγγέλου είχε μία καλή διαιτησία στο Βόλος – ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη, βαθμολογήθηκε με 8,30 και σκαρφάλωσε έξι θέσεις στον πίνακα από τη 19η στη 13η.

Αντίθετα ο Σιδηρόπουλος δεν είχε την καλύτερη δυνατή επίδοση στο Παναθηναϊκός – ΑΕΛ, πήρε 8,00 από τον Ηρακλή Τσίκινη και «γλίστρισε» τρεις θέσεις στη συνολική βαθμολογία, από την 11η στην 14η.

Τέλος, ο Τάσης με το 8,20 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη στην κριτική του Master REF για τη διαιτησία του στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη επτάδα.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των διαιτητών όπως διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα από τις κριτικές του Master RΕF.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή