Ο τρελός χασάπης

Print Friendly, PDF & Email

Μια φανταστική ιστορία από το ψευδοκράτος του Τραμπακουλιστάν: Ο “βασιλιάς του ηλιθίων” του ψευδοκράτους στροβιλίζεται. Βρίσκεται σε παραλήρημα. Σε κατάσταση πανικού.

Προσπαθεί να κλείσει στόματα, απειλεί με μηνύσεις (το ταμείο να’ ναι καλά) και επιδιώκει να «τρυπήσει» τους αντιπάλους του, που πλέον κινούνται οργανωμένα και πολυμέτωπα.

Έχει αρχίζει, λοιπόν, εν μέσω παραληρήματος, να τάζει στους δικούς του ότι θα τους κάνει προέδρους και στους αντιπάλους ότι θα τους κάνει αντιπροέδρους, γραμματείς κ.α. φτάνει να τον ακολουθήσουν.

Όπου δεν μπορεί να εμφανιστεί ίδιος στέλνει εκπροσώπους. Όπως έγινε πρόσφατα μ΄ έναν κακομοίρη από αυτούς που τον ακολουθούν, ο οποίος έχει το εξής χαρακτηριστικό: Αφήνει μακρύ νύχι στο μικρό δάκτυλο του χεριού, προκειμένου να έχει ευκολότερη πρόσβαση στη μύτη και στ’ αυτιά.

Πήγε, λοιπόν, ο κακομοίρης, σ΄ έναν κρεοπώλη προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα του “βασιλιά των ηλιθίων”.

Ο κρεοπώλης, όμως, από τις πρώτες κιόλας κουβέντες σήκωσε με άγριες διαθέσεις τον μπαλτά που κράταγε και ο κακομοίρης ετράπη σε άτακτο φυγή…

Κι ενώ στο ψευδοκράτος, τέτοια κι άλλα σκηνικά, αποτελούν καθημερινές διηγήσεις, έξω απ’ αυτό, στη μεγάλη σκακιέρα, γίνονται κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ματ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή