Το αίτημα της (απ)αλλαγής

Print Friendly, PDF & Email

Το αίτημα που συλλήβδην κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι, μέσω των συνηγόρων τους περί αναβολής της δικής για την «κάρτα υγείας» με αφορμή την αδυναμία του εναπομείναντος μάρτυρα κατηγορίας να καταθέσει, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, δεν ήταν καθόλου “αθώο”.

Διότι όταν αναβάλλεται μια δίκη που έχει ήδη αρχίσει δύο τινά συμβαίνουν: το πρώτο είναι ότι ορίζεται να διεξαχθεί σε ημερομηνία μεταγενέστερη από αυτήν που θα οριζόταν αν αντί για «αναβολή» ζητούνταν «διακοπή» της δικής.

Το δεύτερο και ίσως ουσιωδέστερο είναι ότι όταν αναβάλλεται μια δίκη που έχει αρχίσει αλλάζει η σύνθεση της έδρας.

Ίσως οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροί τους, αφού δεν μπόρεσαν να απαλλαγούν από την ενοχλητική γι’ αυτούς παράσταση πολιτική αγωγής, να θέλησαν, με το εν λόγω αίτημα,  να απαλλαγούν από την συγκεκριμένη σύνθεση του δικαστηρίου.

Μάταια όμως…

ΥΓ. Πρόσωπο που συμβάλλεται με επαγγελματική λίγκα και προσλήφθηκε με άλλη ιδιότητα από αυτήν που αποφασίστηκε από το ΔΣ να προσληφθεί, έχει μπει στο μάτι μεγάλης ΠΑΕ, η οποία συναίνεσε για την πρόσληψή του, όμως τώρα που βλέπει ότι δεν εξυπηρετείται όσο θα ήθελε, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του, επικαλούμενη την ύπαρξη κωλύματος και ζητώντας την αποπομπή του…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή